فرماندار شهرستان تبریز در این جلسه، گفت :حوزه آموزش و پرورش یکی از بخش هایی است که باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد و با نگاه ایجابی و مثبت بدنبال رفع مشکلات آموزش و پرورش باشیم.
دکتر گرشاسبی، با اشاره به اینکه تبریز باید به یک شهر توسعه یافته در تمامی حوزه ها تبدیل شود،گفت : تعلیم و تربیت پایه توسعه کشور می باشد و دراین راستا بدنبال تسهیل گری وحل مسائل مربوطه دربحث نهضت توسعه عدالت آموزشی در نواحی پنچگانه می باشیم.
وی با بیان اینکه درراستای ایجاد رابطه بیشتر مدیران نواحی آموزش و پرورش تبریز با خیرین محترم، اتاقی را در محل فرمانداری شهرستان تبریز برای خیرین مدرسه ساز اختصاص خواهیم داد، گفت : دغدغه اول جامعه باید بحث آموزش و پرورش باشد و تمام دستگاههای ذیربط در بحث نهضت توسعه عدالت آموزشی باید با تعامل بیشتر پای کار باشند.